✅ 30 päivän palautusoikeus:+1:

✅ Ilmainen toimitus

✅ 2 vuoden toimivuustakuu

Säästösuuttimet

Vakiovirtausventtiilit

Työkalut ja tarvikkeet

Säästösuuttimet

Säästöpää-suuttimissa on innovatiivinen o-rengasrakenne, joka tasaa paineenvaihteluiden aiheuttamia muutoksia virtauksessa.  Ilmalla rikastettu vesi tuntuu pehmeämmältä ja roiskeet vähenevät. Säästöpää-suuttimet parantavat hanojesi käyttömukavuutta ja pienentävät hanan vedenkulutusta jopa 75%.

Vakiovirtausventtiilit

Säästöpään vakiovirtausventtiilit ovat yksinkertainen keino pienentää vesilaskuasi. Innovatiivisen o-rengasrakenteen ansiosta vettä riittää suihkun aikan myös muualle asuntoon. Säästöpään Ventti vakiovirtausventtiilit ovat edullinen ratkaisu virtausongelmiin myös taloyhtiöiden suihkuissa.

Miksi Säästöpää-suuttimet?

Säästät rahaa ja vettä

Suurin hyöty Säästöpää-suuttimista tulee sinulle itsellesi. Säästät suuttimien hankintahinnan vesi- ja lämmityskuluissasi takaisin muutamassa kuukaudessa.

Vähennät ympäristön kuormitusta

Vesi on arvokkain luonnonvaramme. Vesijalanjäljen pienentäminen on erinomainen tapa vähentää ympäristön kuormitusta.

Z

Reilu ja Riskitön

Voit aloittaa vedensäästön ilman riskiä. Saat kaikille tuotteillemme täyden 30 . Kaikilla tuotteilla lisäksi 2 vuoden toimivuustakuu.

Puhtaampi ja mukavampi

Vaihtamalla puhtaat Säästöpää-suuttimet teet hanoistasi hygieenisemmät. Lisäksi ilmalla raikastettu vesi on mukavamman tuntoinen ja roiskeet vähenevät

Ostoskori

Cart is empty

Yhteensä
€0.00
LISÄÄ
0