Todistetusti jopa 30% säästöt vesimaksuihin! Lämmityskuluissa säästöä jopa 5%

”Saimme pienennettyä vedenkulutusta yli 30%!”

-Ruukin vuokratalot Oy

Kodin vedensäästö

Miksi Säästöpää-suuttimet?

Säästät rahaa ja vettä

Suurin hyöty Säästöpää-suuttimista tulee sinulle itsellesi. Säästät suuttimien hankintahinnan vesi- ja lämmityskuluissasi takaisin jopa puolessa vuodessa

Vähennät ympäristön kuormitusta

Vesi on arvokkain luonnonvaramme. Vesijalanjäljen pienentäminen on erinomainen tapa vähentää ympäristön kuormitusta. Luonto kiittää!

Puhtaampi ja mukavampi

Vaihtamalla puhtaat Säästöpää-suuttimet teet hanoistasi hygieenisemmät. Lisäksi ilmalla raikastettu vesi on mukavamman tuntoinen ja roiskeet vähenevät

Z

Reilu ja Riskitön

Voit aloittaa vedensäästön ilman riskiä. Saat kaikille tuotteillemme täyden 30 päivän tyytyväisyystakuun. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa tuotteet ja saat rahasi takaisin. Lisäksi saat 2 vuoden toimivuustakuun.

Säästöpää-suuttimilla säästät vesi- ja lämmityskuluissasi jopa  163,90€ vuodessa

Hankkimalla Säästöpää-suuttimet pienennät vedenkäytöstä johtuvaa ympäristön kuormitusta. Mikä parasta, hyödyt siitä myös itse taloudellisesti säästämällä rahaa! Säästöpää-suuttimet säästävät itsensä takaisin jopa puolessa vuodessa. Ja sen jälkeen kaikki on plussaa sekä sinulle, että ympäristölle!

Vaihtamalla hanoihisi Säästöpää-suuttimet saat tehokkaan ja edullisen tavan säästää vettä ja energiaa käyttömukavuudesta tinkimättä.

Säästöpää-suuttimien avulla suihkussa käynnistä ja käsienpesusta tulee miellyttävämpää, koska ilmalla rikastettu vesi on pehmeämpää. Lisäksi vältytään turhilta ja ikäviltä roiskeilta.

Katso, miten säästät

Kuinka säästää vettä WC-hanassa?

Kuinka säästää vettä keittiön hanassa?

Kuinka säästää vettä suihkussa?

Kuinka mittaat nykyisen vedenkulutuksesi?

Kokemuksia Säästöpää-suuttimista

Ruukin vuokratalot Oy

Vaihdettuamme Säästöpää-suuttimet hallinnoimiimme asuntoihin,

SAIMME PIENENNETTYÄ VEDENKULUTUSTA YLI 30%!

Suuttimien tuoma vedensäästö ylitti odotukset monikertaisesti. Voimme todellakin suositella Säästöpää-suuttimia myös muille taloyhtiölle!

– Ruukin vuokratalot Oy

As Oy Kouvolan Varismäentie 4

Taloyhtiöömme oli asennettu Fiksuveden etäseurantajärjestelmä vedenkulutuksen seuraamiseksi. Huomasimme, että meillä on korkeahko vedenkulutus.

SÄÄSTÖPÄÄLTÄ LÖYTYI JÄRKEVÄ RATKAISU VEDENKULUTUKSEN HILLINTÄÄN TALOYHTIÖYSTÄVÄLLISEEN HINTAAN.

Tilasimme taloyhtiön lukuun kaikkiin huoneistoihin Säästöpää-suuttimet.

Säästöpäältä saimme tarvittavan neuvonnan tuotteiden valintaan ja päätimme ottaa kustannussyistä pelkän tavaran toimituksen. Asensimme Säästöpää-suuttimet taloyhtiön omalla porukalla 3 tunnissa mukana tulleiden selkeiden ohjeiden mukaan. Vedensäästö alkoi välittömästi.

Asiointi Säästöpään kanssa oli helppoa ja luotettavaa, saimme valita yksilöllisesti, mitkä tuotteet halusimme ja meitä neuvottiin koko prosessin ajan. Säästöpää-suuttimet ovat ylittäneet odotuksemme ja voimme suositella niitä kaikille taloyhtiölle, jotka haluavat kustannustehokasta säästämistä.

– As Oy Kouvolan Varismäentie 4

Reisjärven kansanopisto

Vaihdoimme Säästöpää-suuttimet opistolle lokakuussa 2016. Heti vaihdettuamme suuttimet vedenkulutus alkoi
pienentyä.

VEDENKULUTUS ON PIENENTYNYT

MERKITTÄVÄSTI.

Vuositasolla tämä merkitsee rahallista säästöä kiinteistä kustannuksistamme. Säästöpää-suuttimet maksavat itsensä nopeasti takaisin.

Olemme todella tyytyväisiä siihen, että hankimme Säästöpää-suuttimet ja taloudellisen hyödyn lisäksi olemme mukana ympäristötalkoissa. Suosittelen Säästöpää-tuotteita kaikille
julkisille sisäoppilaitoksille, yrityksille sekä kotitalouksille. Todella helppoa ja vaivatonta säästöä!

– Jouni Tiirola, taloushallintopäällikkö, Reisjärven kansanopisto

Ostoskori

Cart is empty

Yhteensä
€0.00
LISÄÄ
0