Todistetusti jopa 30% säästöt vesimaksuihin! Lämmityskuluissa säästöä jopa 5%

”Saimme pienennettyä vedenkulutusta yli 30%!”

-Ruukin vuokratalot Oy

Kodin vedensäästö

Miksi Säästöpää-suuttimet?

Säästät rahaa ja vettä

Suurin hyöty Säästöpää-suuttimista tulee sinulle itsellesi. Säästät suuttimien hankintahinnan vesi- ja lämmityskuluissasi takaisin muutamassa kuukaudessa.

Vähennät ympäristön kuormitusta

Vesi on arvokkain luonnonvaramme. Vesijalanjäljen pienentäminen on erinomainen tapa vähentää ympäristön kuormitusta. Luonto kiittää!

Puhtaampi ja mukavampi

Vaihtamalla puhtaat Säästöpää-suuttimet teet hanoistasi hygieenisemmät. Lisäksi ilmalla raikastettu vesi on mukavamman tuntoinen ja roiskeet vähenevät

Z

Reilu ja Riskitön

Voit aloittaa vedensäästön ilman riskiä. Saat kaikille tuotteillemme täyden 30 päivän tyytyväisyystakuun. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa tuotteet ja saat rahasi takaisin. Kaikilla tuotteilla lisäksi 2 vuoden toimivuustakuu.

Säästöpää-suuttimilla säästät vesi- ja lämmityskuluissasi jopa  163,90€ vuodessa

Hankkimalla Säästöpää-suuttimet pienennät vedenkäytöstä johtuvaa ympäristön kuormitusta. Mikä parasta, hyödyt siitä myös itse taloudellisesti säästämällä rahaa! Säästöpää-suuttimet säästävät itsensä takaisin jopa puolessa vuodessa. Ja sen jälkeen kaikki on plussaa sekä sinulle, että ympäristölle!

Vaihtamalla hanoihisi Säästöpää-suuttimet saat tehokkaan ja edullisen tavan säästää vettä ja energiaa käyttömukavuudesta tinkimättä.

Säästöpää-suuttimien avulla suihkussa käynnistä ja käsienpesusta tulee miellyttävämpää, koska ilmalla rikastettu vesi on pehmeämpää. Lisäksi vältytään turhilta ja ikäviltä roiskeilta.

 Saat suuttimet suoraan kotiovellesi toimitettuna 1-3 arkipäivässä. Voit aloittaa säästämisen riskittä, sillä sinulla on 30 päivän 100% tyytyväisyystakuu tuotteillemme. Jos jostain syystä veden säästäminen tuntuukin turhalta tai et muuten ole tyytyväinen, voit palauttaa tuotteet ja saat rahasi takaisin. Ei riskiä! 

Katso, miten säästät

Kuinka säästää vettä WC-hanassa?

Kuinka säästää vettä keittiön hanassa?

Kuinka säästää vettä suihkussa?

Kuinka mittaat nykyisen vedenkulutuksesi?

Ostoskori

Cart is empty

Yhteensä
€0.00
LISÄÄ
0