✅ 30 päivän palautusoikeus:+1:

✅ Satojen eurojen säästöt

✅ 2 vuoden toimivuustakuu

✅ Helppo asentaa itse

Veden säästäminen suihkussa

Suihkussa piilee kotitalouksien suurin vedensäästösäästöpotentiaali. Viiden minuutin suihkuttelu kuluttaa tavallisella suihkupäällä jopa 90 litraa vettä. Tästä jopa 60% on lämmintä vettä, jonka lämmittäminen vie valtavasti energiaa. Pelkästään suihkun vedensäästötoimenpiteillä on mahdollista pienentää vedenkäytön kustannuksia jopa 20%

Säästöpään vakiovirtausventtiilillä saat helposti pienennettyä suihkusi virtausta kohtuulliselle tasolle. Valittavanasi on neljä erilaista vakiovirtausventtiiliä 12-6 l/min virtaamilla. Ventti 12, Ventti 10, Ventti 8 ja ventti 6 vakiovirtausventtiilit. Ventti 6 ja ventti 8 mallien hankinnan yhteydessä suosittelemme hankkimaan mukaan myös säästöpää suihkukahvan.

Kokeile riskittä!

Voit kokeilla säästöpään suuttimia ja vakiovirtausventtiileitä riskittä! Saat kaikille tuotteille 30 päivän 100% tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Vedensäästö suuttimet ja vakiovirtausventtiilit sisältävät lisäksi 2 vuoden toimivuustakuun. Täältä saat lisätietoja takuuasioista.

Säästöpää suihku

Näytetään kaikki 8 tulosta

Ostoskori

Cart is empty

Yhteensä
€0.00
LISÄÄ
0