Säästöpää-tuotteilla veden säästäminen on helppoa

Aiheuttavatko vesilaskut ja jatkuvasti nouseva veden hinta harmaita hiuksia? Mietitkö, miten voisit omalta osaltasi säästää ympäristöä? Säästöpään vedensäästö suutin voi pienentää yksittäisen hanasi kulutusta jopa 75%. Kokonaisvedenkulutuksessa voit säästää 30%. Vedensäästösuuttimien avulla voit säästää jopa satoja euroja vesilaskussasi vaikka et muuttaisi tottumuksiasi.

Säästöpää vedensäästö suutin on helppo asentaa itse. Suuttimet ovat erinomainen tapa pienentää vesijalanjälkeä ja säästää luontoa. Lisäksi säästät selvää rahaa pienentyneinä vesilaskuina. Hankinta maksaa itsensä takaisin muutamassa kuukaudessa.

Säästöpään vedensäästö suutin toimii hyvin erilaisilla virtaamilla ja rakenteensa ansiosta se toimii hyvin, vaikka paine olisi normaalia pienempi. Vakiovirtausventtiilin tehtävä on nimensä mukaisesti vakioida virtaus riippumatta paineesta. Tämän ansiosta vettä riittää kaikille vesipisteille myös silloin kun joku on suihkussa. Kehittyneen tekniikkansa ansiosta käyttömukavuus hanoissa paranee, koska kovan virtauksen aiheuttamat roiskeet vähenevät ja vedestä tulee pehmeämpää.

Kokeile riskittä!

Voit kokeilla säästöpään suuttimia ja vakiovirtausventtiileitä riskittä! Saat kaikille tuotteille 30 päivän 100% tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Vedensäästö suuttimet ja vakiovirtausventtiilit sisältävät lisäksi 2 vuoden toimivuustakuun. Täältä saat lisätietoja takuuasioista.

Vedensäästö suuttimet keittiöön

Veden säästäminen WC:ssä

Veden säästäminen kylpyhuoneessa

Veden säästämisestä löydät lisätietoa Motivan sivuilta.

Ostoskori

Cart is empty

Yhteensä
€0.00
LISÄÄ
0