Säästöpää-suuttimet keittiöön

Keittiön hanassa vedenvirtaus on yleensä suuri, jopa 24 litraa minuutissa. Säästöpää-suuttimilla tiputat keittiön hanasi virtauksen 9 litraan minuutissa.

Nivelmallisella suuttimella saat lisää ketteryyttä hanaasi, jolloin hanan käyttö on helppoa vaikka allas olisi täynnä tiskiä. Samalla lisäät hanan hygieenisyyttä, koska suuttimet keräävät pikkuhiljaa itseensä veden mukana tullutta tavaraa.

Keittiön hanaan ei kannata laittaa pienempää virtaamaa kuin 9 litraa minuutissa, koska sitä käytetään usein esimerkiksi astioiden täyttämiseen. Tämän lisäksi etenkin vanhat nivelmalliset keittiön hanat, jotka kääntyvät altaasta toiseen, voivat ruveta vuotamaan kasvavan sisäisen paineen vuoksi. Vuotaminen on kuitenkin yleensä merkki siitä, että hana alkaa tulla tiensä päähän ja on aika vaihtaa!

Reilu takuu

Jotta voisit asioida helposti ja turvallisesti, saat kaikille tuotteille 30 päivän 100% tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Vedensäästö suuttimet ja vakiovirtausventtiilit sisältävät lisäksi 2 vuoden toimivuustakuun. Täältä saat lisätietoja takuuasioista.

Ostoskori

Cart is empty

Yhteensä
€0.00
LISÄÄ
0